Nakon voditeljke, teniser pokazao novu devojku!

Izvor: Mondo, 05.Jan.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon voditeljke, teniser pokazao novu devojku!

Već mesecima se "šuška" da su zajedno, a teniseri ja sada prvi put objavio

Teniser Filip Krajinović je prošle godine okončao dugogodišnju vezu sa voditeljkom Ninom Radulović, a dugo se spekulisalo da se i dalje tajno viđaju.

Međutim, sada je Filip jednom fotografijom pokazao drugačije stanje stvari. On je na svom Instagram profilu objavio sliku sa novom devojkom Anđelom Novčić i iznenadio mnoge pratioce.

Filip i Anđela su pozirali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nasmejani, a na fotografiji oboje drže njen stomak, što je pokrenulo i glasine da je teniserova devojka u drugom stanju.

Filip Krajinović: Nina i ja smo ipak zajedno!

Na stranu ti tračevi, jasno je da Filip i Nina definitivno nisu više u vezi, kao i da je on odlučio da nastavi dalje sa novom devojkom. Anđela je džez pevačice, a navodno je s teniserom u vezi već nekoliko meseci.

Teniser nadrljao zbog Milice Pavlović? (FOTO, VIDEO)

Pogledajte fotografiju Filipa i Anđele OVDE.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.