Najzad pobeda Krunićeve

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najzad pobeda Krunićeve

Naša najbolje plasirana teniserka na svetskoj listi (49. mesto) savladala je u prvom kolu Švajcarkinju Timeu Bačinski (745) sa 6:2, 3:6, 6:0.

U sledećem kolu Aleksandra Krunić igra protiv Belgijanke Kirsten Flipkens (48) koju je savladala u finalu na travi u Hartogenbošu uoči Vimbldona sa 6:7 (0:7), 7:5, 6:1, kada je osvojila svoj prvenac na profesionalnim turnirima. Belgijska teniserka je u prvom kolu pobedila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Amerikanku Koko Vandevej (23) sa 6:3, 7:6 (7:5).

Posle tog trijumfa Krunićeva je igrala na pet turnira, a ostvarila je samo jednu pobedu i to u prvom kolu na sledećem takmičenju, u Istbornu. Zatim je ispala odmah na početku na Vimbldonu, u Vašingtonu, Montrealu i Sinsinatiju. Na poslednja tri meča nije osvojila ni set, a pripala su joj samo četiri gema. Tri puta je izgubila set sa 6:0, baš s koliko je zadala završni udarac 29-godišnjoj Švajcarkinji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.