Najviši teniser preslišao Lajovića na početku turnira u Šangaju

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najviši teniser preslišao Lajovića na početku turnira u Šangaju

Američki teniser Rajli Opelka (22) pobedio je Dušana Lajovića (29) na startu turnira u Šangaju sa 6:3, 6:4. Naš as nije imao rešenje u Kini protiv najvišeg tenisera na ATP turu, gorostasa od 211 centimetara.
Kvota u MaxBetu na trijumf Đokovića protiv Šapovalova je 1.10.
Opelka je inače i juniorski šampion Vimbldona 2015, a trenutno je 40. igrač na ATP listi. Sa druge strane Lajović (31. na listi) >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je odigrao prilično slabo i nikako nije izlazio na kraj sa servisima rivala.
Amerikanac je imao čak 90 odsto ubačenih prvih servisa, napravio je dva brejka, po jedan u svakom setu i lagano je priveo meč kraju. Lajović nije imao nijednu brejk loptu.
Naredni rival Opelke biće Bautista-Agut. U 2. kolu turnira u Šangaju Srbija će imati samo jednog predstavnika, Novaka Đokovića.


The post Najviši teniser preslišao Lajovića na početku turnira u Šangaju appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Opelkinih 211cm previše za Lajoviča, čekamo Đokovića

Izvor: MozzartSport.com, 08.Okt.2019

Što bi rekao Novak Đoković onomad za Miloša Raonića: “Servira kao sa trešnje“. A Rejli Opelka je sa svojih 211 centimetara možda još malo podigao granicu. Svakako dovoljno da izbaci Dušana Lajovića na startu takmičenja na Mastersu u Šangaju, pošto ga je savladao sa 6:3, 6:4. Servis je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.