Najveći TENISKI ZAVODNIK smuvao ovu LEPOTICU! Ni manje ni više nego POZNATU MILIJARDERKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 18:22

Najveći TENISKI ZAVODNIK smuvao ovu LEPOTICU! Ni manje ni više nego POZNATU MILIJARDERKU

Milijarderka ima burnu prošlost.

Jedan od najvećih zavodnika belog sporta, bugarski teniser Grigor Dimitrov(29) ima novu devojku!

Ni manje nii više nego rusku milijarderku Lolitu Osmanovu (25).

A post shared by Lolita Osmanova (@lola_queen)

Lolita je ćerka ruskog biznismena i oligarha Eldara Osmanova. Prema Forbsovoj listi Eldar je oko 100. mesta najbogatijih na svetu sa bogatstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << procenjenim na nešto više od milijardu dolara!

Mlada lepotica je bila kratko udata za bogataša Gaspara Avdoljana. Priča se da su na venčanje potrošili oko 25 miliona dolara i da je bilo jedno od najglamuroznijih svih vremena. Održano je u sali u Los Anđelesu gde se dodeljuju nagrade za Oskara. Pevala im je Lejdi Gaga, a mlada je nosila venčanicu je koštala jedan milion dolara.

A post shared by Lolita Osmanova (@lola_queen)

Bugarski teniser važi za najvećeg zavodnika među teniserima. U prošlosti se zabavljao sa lepoticama kao što su Marija Šarapova, Serena Vilijams i Nikol Šerzinger.

A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.