Najskupljih 5 sekundi seksa: Poznati teniser uništio život zbog manekenke! (FOTO)

Izvor: Kurir, 04.Jun.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najskupljih 5 sekundi seksa: Poznati teniser uništio život zbog manekenke! (FOTO)

Ljubavna afera u jednom popularnom restoranu skupo je koštala legendarnog sportistu

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

Seks Borisa Bekera i ruske manekenke Angele Ermakove trajao je kratko, a koštao je mnogo. Naime, Beker je dobio ćerku tokom avanture za jednu noć koju je imao sa ruskom manekenkom 1999. godine u ostavi za dezinfekciona sredstva jednog restorana.

On je tada prevario svoju prvu suprugu, dizajnerku Barbaru Feltus.Iako u početku nije hteo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da prizna Anu, to je učinio nakon što je DNK analizomdokazano da je njegova ćerka.

Bivša ljubavnica Borisa Bekera donela je nemačkom magazinu "Bunte" brdonovca pošto je odlučila da njena i fotografija njene ćerke ukrasi naslovnu stranu tog časopisa.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.