Izvor: RTS, 27.Avg.2020, 13:17

Najbolji dubl odlazi u istoriju – kraj karijere braće Brajan

Američki teniseri Bob i Majkl Brajan saopštili su da završavaju igračku karijeru, prenosi Njujork Tajms.
Braća blizanci, najtrofejniji dubl u istoriji "belog sporta", posle 22 godine i 119 osvojenih titula, završiće igračku karijeru u 42. godini.

"Duboko u sebi obojica osećamo da je pravi trenutak da se povučemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << U ovim godinama potrebno nam je mnogo rada da bismo izašli na teren i bili konkurentni. I dalje volimo da igramo, ali ne volimo proces pripremanja naših tela za duele. Želimo da odemo dok još igramo dobar tenis", izjavio je Majk Brajan za Njujork Tajms.
Braća Brajan osvojili su 16 grend slem titula, 39 turnira iz Masters serije, bili su olimpijski šampioni 2012. godine u Londonu, a sa reprezentacijom SAD 2007. godine osvojili su Dejvis kup.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Braća Brajan završila karijeru

Izvor: B92, 27.Avg.2020

Najbolji dubl teniseri Majk i Bob Brajan završili su igračke karijere.

Nastavak na B92...

ODLAZAK KRALJEVA DUBLA: Braća Brajan objavili kraj karijere (FOTO)

Izvor: Kurir, 27.Avg.2020

Američki teniseri legendarni dubl braća Bob i Majk Brajan saopštili su da su završili karijeru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.