Nadalu pozlilo na konferenciji za medije

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2011, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadalu pozlilo na konferenciji za medije

Drugom teniseru sveta Rafaelu Nadalu pozlilo je na konferenciji za medije, posle pobede nad Davidom Nalbandijanom 3:0 (7:6, 6:1, 7:5).

Španac je nakon meča trećeg kola, koji je trajao dva sata i 39 minuta, držao konferenciju za medije, odjednom je zaćutao i počeo da se savija od bolovana, a onda je sklizao niz stolicu na pod, ispod konferencijskog stola.

Posle svega bilo je pozvano medicinsko osoblje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pripadnici "sedme sile" su morali da napuste prostoriju, a inicijalno objašnjenje je da su u pitanju grčevi mišića.

Španac je, kako je posle rekao, zbog jakih bolova morao da prilegne na pod kako ne bi kolabirao. Kada je ustao rekao je ljudima oko sebe da mu se smračilo pred očima, ali da je sada dobro.

"Bio je to samo jak grč u desnoj nozi. I napred i pozadi. Bilo je zaista bolno, ali to je sve. Grčevi nisu neuobičajeni, samo što se ovaj desio u sali za konferencije. Da sam bio negde drugde, niko ne bi ni primetio", rekao je Nadal.

Nadalov agent, Benito Perez Barbadiljo rekao je da je njegov klijent bio normalan do trenutka dok nije ušao u salu za konferencije.

"Rafa je ručao lepo, popio vodu, energetsko piće. Stvarno ne znam šta se dogodilo tako iznenada", rekao je Brabadiljo.

Nadal: Dobro sam, nema razloga za brigu

Španski teniser Rafael Nadal kome je tokom konferencije za novinare posle pobede nad Argentincem Davidom Nalbandijanom, pozlilo zbog bolnih grčeva u nozi izjavio je da će biti spreman za nastavak turnira.

"Nema razloga za brigu. Sura ću trenirati bez problema", rekao je Nadal.

Nekadašnji prvi teniser sveta dodao je da se ne susreće prvi put sa ovakvom vrstom povrede.

"Loše je to što se sve dogodilo ispred kamera. Da se to desilo u svlačionici, niko ne bi ni znao. Ali, ne brinite, sutra ću biti kao nov", poručio je Nadal novinarima.

Španski teniser će se u osmini finala sastati sa Žilom Milerom iz Luksemburga.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.