Nadal: Neću da se ženim VIDEO

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal: Neću da se ženim VIDEO

Rafael Nadal kaže da je zaljubljen u dugogodišnju devojku, ali i da nema nameru da se ženi u skorije vreme!

Endi Marej nag pod tušem sa nepoznatom devojkom VIDEO

Štefi neprijatno dok je Andre ljubi na terenu FOTO

Đoković traženiji na Guglu od Nadala i Federera!

Noletu umanjili šanse za osvajanje Vimbldona

Prvi teniser sveta veruje da je Ćiska idealna za njega, jer je veoma opuštena i smirena osoba. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

- Naše porodice se znaju veoma dugo, zajedno smo više godina. Ona radi u jednoj kompaniji za osiguranje, njena kuća na Majorci je veoma blizu moje. Kada sam tamo, viđamo se - kaže Nadal za Tajms.

Na pitanje - da li će oženiti Čisku, kaže:

- Ne. Nemam takve planove u ovom trenutku. Ne volim da pričam o njoj javno, ali se trudimo da provedemo vreme zajedno kad možemo. Ponekad dođe na turnire, ali ne može puno da me prati, jer joj je takav posao. Ona ima svoj život i ja imam svoj. Kada sam na turnirima, ne pričam mobilnim telefonom, jer moram da se skocentrišem. U svim ostalim danima, naravno da se čujemo redovno. Važno je da se razumemo. Ne volim da pričam o devojci, zaboravite je - brzo je zaključio razgovor na tu temu Rafa.

(Foto: Gulliver/Getty images)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Koliko puta se ljube Nole i Šarapova? VIDEO

Izvor: S media, 10.Jun.2011

Novak Đoković veliki je prijatelj sa ruskom teniserkom Marijom Šarapovom, o čemu svedoči i ovaj video. ..Štefi neprijatno dok je Andre ljubi na terenu FOTO..Đoković traženiji na Guglu od Nadala i Federera!..Vujačić: Polako, oženiću Mašu..Maši ostalo da skine još samo gaćice FOTO..Kamere...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.