Izvor: Politika, 15.Jul.2010, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Igrama u Singapuru 32 mlada olimpijca Srbije

BEOGRAD – Na prvim Olimpijskim igrama mladih, koje će od 14. do 26. avgusta biti održane u Singapuru, srpski tim će u osam sportova predstavljati 32 takmičara, saopštio je Olimpijski komitet Srbije (OKS).

Mladi olimpijci Srbije, uzrasta od 14 do 18 godina, izborili su učešće na Igrama u košarci, odbojci, tenisu, džudou, plivanju, veslanju, atletici i biciklizmu.

Prema odluci Predsedništva OKS zastavu Srbije na svečanoj ceremoniji otvaranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Igara nosiće Velimir Stjepanović - osvajač zlatne i srebrne medalje u plivanju na prošlogodišnjem Evropskom olimpijskom festivali mladih u Finskoj.

Misija OKS na Igrama brojaće ukupno 45 članova (32 takmičara i 13 službenih lica), a put Singapura će krenuti 9. avgusta.

Tanjug

objavljeno: 15/07/2010
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.