NOVAKA PITALI DA LI ĆE SE VAKCINISATI: Prvi reket sveta imao SPREMAN ODGOVOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 18:41

NOVAKA PITALI DA LI ĆE SE VAKCINISATI: Prvi reket sveta imao SPREMAN ODGOVOR

Srpski teniser izneo svoj stav.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je u srpskom derbiju sa ubedljivih 2:0 savladao Miomira Kecmanovića i stigao do polufinala ATP turnira Serbia open koji se održava u Beogradu.

Nakon sjajno odigranog meča, Đoković je u jednoj od izjava podelio svoj stav o vakcinaciji protiv koronavirusa, što je privuklo dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pažnje.

- Odluku o tome da li ću se vakcinisati zadržaću za sebe. Nadam se da će to svi poštovati. Ne bih da budem označen kao pro ili kontra vakcina - rekao je Đoković i dodao:

- Drago mi je što igrači imaju mogućnost izbora, Đorđe mi je rekao da su mnogi igrači dobili vakcinu - izjavio je Novak Đoković.

Prvi reket sveta je u polufinalu zakazao meč sa drugim nosiocem na turniru, Italijanom, Mateom Beretinijem.

CSKA vodi protiv Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige sa 1:0, a večeras (19.00) će imati priliku da povisi tu prednost i mirno ode u Istanbul na nastavak serije. Kvota na keca je 1,17, dok je dvojka čak 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za CSKA - Fenerbahče.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.