NOVAK SE KONAČNO VRATIO: Srpski teniser OVOM objavom ODUŠEVIO svet!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 09:19

NOVAK SE KONAČNO VRATIO: Srpski teniser OVOM objavom ODUŠEVIO svet!

Nije zaboravio...

Srpski teniser Novak Đoković ponovo je aktivan na društvenim mrežama. Od kako je humanitarni turnir "Adria Tour" prekinut zbog zaraženih učesnika virusom COVID-19, najbolji teniser sveta povukao se u ilegalu i nije se oglašavao.

Poslednja objava bila je postavljena 23. juna, dana kada je saznao da je potizivan na korona virus. Tada je javno objavio rezultate testa kao i saopštenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Juve je skoro sigurno stari-novi šampion Italije, Atalanta će opet u Ligu šampiona, pa je večerašnji (21.45) meč prilika za uživanje u sjajnom fudbalu koji igraju ove dve ekipe. Kvota na 3+ je 1,50, GG3+ je 1,80, dok je kec 2,00, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Atalanta.

Sada se ponovo aktivirao i to na rođendan najvećeg srpskog naučnika Nikole Tesle.

Naime, Nole mu je putem Instagram storija čestitao rođendan.

- Srećan rođendan gospodine Tesla - stoji u objavi.

Najbolji teniser na planeti često ističe da mu je idol upravo veliki naučnik Nikola Tesla.

Njegov simbol golubice ima na patikama, nosi majicu sa njegovim likom, oženio se na Teslin rođendan i dao ime psu po naučniku. Kad god ima priliku hvali ga na sva usta, čak i vozi auto marke Tesla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.