NOVAK NIJE KRIO EMOCIJE: Milojević ODGOVORIO na potez Đokovića! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK NIJE KRIO EMOCIJE: Milojević ODGOVORIO na potez Đokovića! (FOTO)

Najbolji srpski teniser proslavio ulazak Zvezde u Ligu šampiona.

Među mnogobrojnim navijačima Crvene zvezde, koji su proslavili ulazak Milojevićevog tima u Ligu šampiona, našao se i Novak Đoković. Najbolji srpski teniser ne krije navijačku pripadnost timu sa Marakane, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle pobede nad Salcburgom na društvenim mrežama objavio je klip kako se raduje.

DERBI KOLA U NOVOM SADU: Vojvodina dočekuje Zvezdu, Milojević oprezan (FOTO)

POSLE ISTORIJSKOG USPEHA: Milojević PODVUKAO crtu! A onda uporedio PODVIG sa Barijem i Tokijom (FOTO)

ZMAJEVI SVE JAČI: U Voždovac stigao bivši igrač Zvezde! (FOTO)

- Video sam i drago mi je zbog toga, pošto je poznata njegova klupska opredeljenost. Pravi je primer za sve, i želim njemu i njegovoj porodici zdravlja, a on da nastavi na terenu samo tako - prokomentarisao je Vladan Milojević na konferenciji pred meč protiv Vojvodine potez Novaka Đokovića, poželevši mu uspeha na tekućem US Openu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.