NOVAK DOBIO PORUKU OD AMERIKANCA: Godine se ne mogu pobediti

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 13:11

NOVAK DOBIO PORUKU OD AMERIKANCA: Godine se ne mogu pobediti

Srpski teniser bez titule u prva tri meseca sezone.
Novak Đoković slabije od očekivanog je počeo novu tenisku sezonu pošto u prva tri meseca nije osvojio nijednu titulu, a zbog toga ima mnogo onih koji sumnjaju da će još dugo biti na čelu svetske liste.
Srpski teniser je već nekoliko puta najavio da će pažljivije birati turnire na kojima će igrati jer ne može to više da čini nekadašnjim intenzitetpom. Džimi Konors koji je igrao do 43 godine zna kako je igrati u finišu karijere.
 - Godine su nešto što se ne može pobediti bez obzira koliko se borite ili koliko se tridite da imate pravi režim ishrane i treninga, brojke...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.