Izvor: Pančevac-online.com, 06.Jun.2023, 19:01

NOLE JE U POLUFINALU ROLAN GAROSA! Hačanov mučio Đokovića u prva dva seta, 7:0 u taj-brejku sve promenilo!

Odličan otpor ruskog tenisera, ali Nole nije dozvolio iznenađenje. Prvi polufinalnista ovogodišnjeg Rolan Garosa je naš Novak Đoković. On je danas u četvrtfinalu savladao ruskog tenisera Karena Hačanova sa 3:1, po setovima 4:6, 7:6 (7:0), 6:2 i 6:4, posle tri sata i 45 minuta borbe. Nole sada čeka boljeg iz večerašnjeg duela Karlosa Alkaraza i […] The post NOLE JE U POLUFINALU ROLAN GAROSA! Hačanov mučio Đokovića u prva dva seta, 7:0 u taj-brejku sve promenilo! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak: Žestoka borba, morao sam da podignem igru na nivo više

Izvor: B92, 06.Jun.2023

Novak Đoković je po 12. put stigao do polufinala na Rolan Garosu...Posle tri sata i 48 minuta igre pobedio je Karena Hačanova sa 4:6, 7:6 (0), 6:2, 6:4...Na terenu u razgovoru sa Matsom Vilanderom, Novak je rekao da je malo sporije počeo susret..."Bilo je to i zbog njegovog odličnog kvaliteta tenisa....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.