NOLE BLISTA ZBOG PRVOG TRIJUMFA NA ŠLJACI: Našao sam se pred VELIKIM izazovom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 17:54

NOLE BLISTA ZBOG PRVOG TRIJUMFA NA ŠLJACI: Našao sam se pred VELIKIM izazovom!

Najbolji teniser sveta saznao rivala u 3. kolu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je pobedom nad Janikom Sinerom (6:4, 6:2) krenuo takmičenje na mastersu u Monte Karlu i na idealan način započeo niz izazova na šljaci.

Real je iz Madrida poneo prednost od 3:1 na Enfild, gde će večeras (21.00) Klopov Liverpul krenuti u totalnu ofanzivu kako bi nadoknadio minus. Kvota na keca je 2,10, iks je 3,45, dvojka 3,50, a GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Liverpul - Real Madrid.

Uspeh izboren posle nešto više od sat i po vremena, koliko je trajao meč, pripao je Srbinu koji nije krio oduševljenje nakon prvog izlaska na teren još od osvajanja Australijan Opena.

- Osećam se sjajno. Igram ovde, u Monaku, gde i živim. Ovaj teren koristim kao bazu za trening skoro 15 godina, tako da se osećam kao da igram kod kuće - rekao je Novak Đoković.

Na putu do 18. Gren slem titule srpski teniser borio se i sa povredom, ali je ona, sudeći po današnjem izdanju iza njega, pa je fokus usmeren ka izazovima na zemljanoj podlozi. Izlazak na megdan mladom Sineru (19) bio je idealna provera, pa pobeda ima još veći značaj.

- Fenomenalna pobeda posle nekoliko meseci pauze. U početku duela, dok su se stvari sklopile, bilo mi je potrebno vreme da uđem u ritam. Smatram da je ovo odličan prvi meč na šljaci. Našao sam se pred velikim izazovom, Janik je u formi, igrao je u finalu Majamija, igra dobro. Ipak, danas sam uspeo da pronađem prave udarce i pravu igru u idealno vreme.

Nole je "sipao" komplimente na račun perspektivnog Janika, koji trenutno zauzima 22. mesto na ATP listi.

- Siner je svestran igrač, ima odlične udarce manje-više na bilo kojoj podlozi. Veoma je talentovan i dokazao je da je budućnost našeg sporta, zapravo već je sadašnjost. Napreduje u profesionalnom tenisu što je dokazao prvim finalom na mastersima - istakao je Novak Đoković, koga u osmini finala čeka Britanac Danijel Evansom, koji je prethodno eliminisao Huberta Hurkača.

Podsetimo, Nole i Dan nisu odmerili snage u dosadašnjem toku njihovih karijera.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.