NIŠTA OD TENISA: Odložen meč Srbija - Nemačka

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 17:24

NIŠTA OD TENISA: Odložen meč Srbija - Nemačka

Korona je uzrok svega.

Organizatori Australijan opena odložili su sve teniske aktivnosti planirane za četvrtak u Melburnu. Ta odluka saopštena je putem zvaničnog sajta i društvenih mreža u formi saopštenja zbog novonastale situacije.

To znači da Srbija neće u ponoć igrati svoj odlučujući meč protiv selekcije Nemačke za plasman u polufinale ATP kupa.

Novi termini mečeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tek će naknadno biti saopšteni.

Health Authorities have advised us that a Hotel Quarantine worker has tested positive for COVID-19.

Those associated with the AO who quarantined at the hotel now need to be tested and isolate until they receive a negative test result.

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 3, 2021

- Zdravstvene vlasti su nas obavestile da je radnik u hotelu koji je bio karantin za tenisere testiran pozitivno na Kovid-19. Svi iz naše organizacije koji su bili u kontaktu moraće da budu testirani i izolovani dok ne budu negativni", napisali su iz Australijan opena, a spominje se da je u pitanju cifra između 500 i 600 osoba.

- Učinićemo sve da svi što pre budu testirani. Neće biti mečeva u Melburn parku u četvrtak. Objavu o rasporedu za petak saopštićemo kasnije tokom dana - dodali su organizatori.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.