NIŠTA OD POLUFINALA: Aleksandra Krunić poražena u Dubaiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 18:48

NIŠTA OD POLUFINALA: Aleksandra Krunić poražena u Dubaiju

Imale su šanse u oba seta,

Srpska teniserka Aleksandra Krunić i Japanka Šuko Aojama nisu uspele da se plasirajuse u polufinale parova na WTA turniru u Dubaiju.

Od njih su bile bolje i slavile sa 2:0 (7:6, 6:4) Storm Hanter iz Australije i Katerina Sinjakova iz Češke.

Loše je krenuo srpsko japanski dubl, jer su brejknute već u prvom gemu. Vratile su se na 2:2, a opet su Hanter i Sinjakova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povele sa 5:4, ali nisu uspele da set završe na svom servisu. Ipak, u taj-brejku jesu pošto su slavile sa 7:3.

U drugom setu viđeno je još više uzbuđenja. Povela je češko-australijska kombinacija sa 3:1, ali su Šuko i Aleksandra vezale dva brejka i imale su 4:3 i servis. Tada su umesto da povedu sa 5:3 izgubile sve gemove do kraja i ispale su.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Krunićeva i Aojoama zaustavljene u četvrtfinalu Dubaija

Izvor: B92, 22.Feb.2024

Srpska teniserka Aleksandra Krunić je poražena u četvrtfinalu WTA turnira u Dubaiju...Ona je u dubl konuenciji zajedno sa Šuko Aojamom iz Japana izgubila o Storm Hanter i Katerine Sinjakove sa 2:0 u setovima...Meč je trajao oko sat i 40 minuta, a srpska i japanska teniserka su pružile dobar otpor,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.