NIŠTA NEĆE BITI KAO PRE: Menjaju se teniska PRAVILA! Primenjivanje počinje na Australijan openu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA NEĆE BITI KAO PRE: Menjaju se teniska PRAVILA! Primenjivanje počinje na Australijan openu (FOTO)

Revolucija.

Velike promene dogodiće se na prvom Gren slemu u sezoni. Čelnicima Australijan Opena odobreno je da uvedu taj-brejk u odlučujući peti set i na taj način skrate trajanje maratonskih teniskih mečeva.

Ideja je da se na Vimbldonu u petom setu kod muškaraca, odnosno u trećem kod žensa, taj-brejk igra kod rezultata 12:12, dok bi u Melburnu taj-brejk usledio kod rezultata 6:6 u petom ili trećem periodu. U tom slučaju nastupio bi “super taj-brejk” do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 10 poena, kao što je sada slučaj u dubl mečevima.

KUP SRBIJE: Partizanu mina u četvrtfinalu, Zvezda dobro prošla

JANKO DIREKTNO U FACU: Možeš li ti OVO, Novače? (VIDEO)

Anche l'Australian Open sceglie il tie-break al quinto. Ma è il 'super' https://t.co/cHkwwmEgAL pic.twitter.com/dWrjLpCFTI

— Ubitennis (@Ubitennis) December 4, 2018

DOTAKAO JE SAMO DNO: Beker je ovoga puta PREVAZIŠAO sve. Nemac se odriče SVEGA što je stekao u karijeri... (FOTO)

Zvanične informacije ove vesti još uvek nema, ali kako prenosi "Tajms" promena pravila na Australijan Openu primenjivaće se već na sledećem turniru koji će biti održan od 14. do 27. januara 2019.

Podsetimo, titulu u muškoj konkurenciji brani Švajcarac Rodžer Federer, dok je kod dama pehar podigla Karolina Voznijacki iz Danske.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.