Izvor: Blic, 21.Sep.2023, 01:03

"NISAM IMALA NOVCA DA JEDEM PO RESTORANIMA, PA SAM IZ MUKE BILA VEGAN" Jelena Đoković otkrila zašto je postala veganka i šta sad tačno jede, pa priznala: "I DALJE VOLIM MESO"

Jelena Đoković, osim što je supruga našeg najboljeg tenisera, ujedno je i sinonim za zdrav život, a deklarisana veganka godininama se pridržava strogog režima ishrane bez mesa, mleka i šećera.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Veganstvo je krenulo iz muke!" Jelena Đoković OTKRILA da VOLI MESO, a ovo je razlog što je prešla na biljnu hranu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023

Nije imala drugi izbor!..Supruga našeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković poznata je kao deklarisana veganka koja se godinama pridržava strogog režima ishrane, koji se zasniva na isključivo biljnoj hrani. Dakle, na njenom meniju, nema mes, mleka, šećera, a ni ostalih namirnica životinjskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.