NIJE MOGAO: Kecmanović predao meč prvog kola u Šangaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2023, 09:33

NIJE MOGAO: Kecmanović predao meč prvog kola u Šangaju

Srbija ostala sa dva predstanika na Mastersu u Kini.

Srpski teniser Miomir Kecmanović je poražen u uvodnome meču Mastersa u Šangaju. On je pri rezultatu 1:1 u setovima i kada je gubio 2:1 u trećem predao zbog povrede domaćem igraču Junkačeoteu Buu.

Pvi set je Miomir dobio taj brejku sa 8:6. Izgubio je drugi sa 6:2, ali je zatražio medicinski tajm-aut posle čega je pokušao je da igra i dalje.

Ipak, posle pretrpljenog brejka u trećem gemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povukao se sa terena.

Tako Srbija ostaje sa dva igrača na ovom turniru. Dušan Lajović je u prvom kolu savladao Stanislasa Vavrinku, a Laslo Đere kreće protiv kvalifikanta iz Australije Rinkija Hakijate.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Miomir Kecmanović zbog povrede predao meč prvog kola mastersa u Šangaju

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2023

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspio da se plasira u drugo kolo mastersa u Šangaju, pošto je danas zbog povrede predao meč prvog kola Kinezu Junčaoketeu Buu pri rezultatu 6:7 (6:8), 6:2, 2:1 za domaćeg igrača.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.