NIJE KRENUO NOVAKOVIM STOPAMA: Srbija bez DRUGOG polufinaliste na Rolan Garosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 19:50

NIJE KRENUO NOVAKOVIM STOPAMA: Srbija bez DRUGOG polufinaliste na Rolan Garosu

Malo je nedostajalo.

Srpski teniser Vuk Rađenović nije uspeo da se plasira u polufinale Rolan Garosa za juniore u konkurenciji parova,

 Partner mu je bio Pol Barber Gazu iz Francuske i oni su sa 2:1 (6:3, 2:6, 9:11) izgubili od Čarlija Kamusa (Australija) i Jana Hrazdila (Češka).

U prvom setu viđeni su tri vezena brejka od četvrtog do šestog gema i to je bilo dovoljno da Čarli i Jan slave sa 6:3.

Vuk i Pol su u drugom setu od 2:2 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nanizali četiri gema i poravnali skor. U super taj-brejku su uspeli da spasu tri meč lopte od 9:6 do 9:9, ali naredna dva poena su izgubili i samim tim su se oprostili od daljeg toka takmičenja.

Tako Srbija ostaje na samo jednom (ali vrlo vrednom) takmičaru u polufinalu Rolan Garosa, a to je naravno Novak Đoković koji u petak u singlu igra protiv Karlosa Alkaraza iz Španije.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.