NEZAUSTAVLJIV – Međedović zablistao i plasirao se u polufinale Astane

Izvor: SandzakPress.net, 01.Okt.2023, 11:41

NEZAUSTAVLJIV – Međedović zablistao i plasirao se u polufinale Astane

Teniser iz Novog Pazara Hamad Međedović plasirao se u polufinale ATP turnira u Astani, pošto je u dva seta (6:3, 6:4) pobedio Čeha Jiržija Lehečku. U meču koji je trajao sat i 16 minuta, Novopazarac nije dozvolio brejk četvrtom nosiocu, kojem je oduzeo servis u četvrtom gemu prvog i petom gemu drugog seta. Međedović je pre takmičenja u Kazahstanu bio 120. na ATP listi, dok je Lehečka držao 29. poziciju na svetskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << rang listi. Dvadesetogodišnjem Dejvis kup reprezentativcu Srbije polufinale u Astani obezbediće napredak za oko 16 mesta na ATP listi. U polufinalu će Međedović igrati sa pobednikom duela između prvog nosioca i 24. na ATP listi Holanđanina Talona Grikspora i petog favorita Sebastijana Korde iz SAD, koji je svetski reket broj 28. Turnir u Astani iz ATP serije 250 igra se na tvrdoj podlozi za nagradni fond od 1.093.360 američkih dolara. The post NEZAUSTAVLJIV – Međedović zablistao i plasirao se u polufinale Astane appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Ofner pobedio Tima za polufinale turnira u Astani

Izvor: B92, 01.Okt.2023

Austrijski teniser Sebastijan Ofner plasirao se u polufinale turnira u Astani...On je pobedio sunarodnika, 81. igrača sveta Dominika Tima posle dva seta, 5:7, 6:4, 6:2...Ofner, 58. teniser sveta, pobedio je posle dva i po sata...U prvom setu teniseri su osvajali gemove na svoje servise sve do poslednjeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.