NEVEROVATNO POREĐENJE: Đoković je teniska Joko Ono! On je onaj kojeg nismo želeli

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 12:15

NEVEROVATNO POREĐENJE: Đoković je teniska Joko Ono! On je onaj kojeg nismo želeli

Mnogi je krive za raspad čuvenih Bitlsa.

Amerikanac Endi Rodik, koji je jedan od retkih tenisera koji ima bolji međusobni skor protiv Novaka Đokovića. On je sada na pomalo neuobičajen način pokušao sa objasni kako je Srbin prekinuo dominaciju Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Uporedio je Novaka sa kontroverznom umetnicom Joko Ono, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žena pokojnog Džona Lenona, koju mnogi krive za raspad Bitlsa.

- Čudno je, on je kao teniska Joko Ono, rasturio je Bitlse. On je onaj kojeg nismo želeli, koji nam nije bio potreban. Već smo imali rivalstvo, levoruki na desnorukog, kontrast stilova - rekao je Rodik i dodao:

- Onda se odjednom pojavi kiborg, robot, ali i neko ko igra s mnogo emocija, i kaže: "Ne zanima me taj hajp, kompletan sam igrač, ne možete da me prođete, ne možete ni oko mene, izdržaću sve vaše udarce". Bilo je čudno, mislim da je prosečni mejnstrim navijač koji nije skroz u tenisu bio ljut na njega zbog toga.

Endi je 2012. odlučio da prekine aktivno igranje tenisa, a od devet mečeva protiv Novaka Đokovića je dobio pet.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.