NEUSPEH: Posle TRIJUMFA Milojevića srpski tenis nije uspeo da dođe do nove pobede u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 15:08

NEUSPEH: Posle TRIJUMFA Milojevića srpski tenis nije uspeo da dođe do nove pobede u Beogradu

Meč prvog kola.

Srpski teniser Viktor Troicki izgubio je prvom kolu ATP turnira u Beogradu. Njega je sa 2:0 (6:1, 6:4) pobedio Italijan Marko Čekinato. Tako je posle pobede Nikole Milojevića nad Koriom usledio neuspeh za srpski tenis.

Ako će Superliga zaista zaižveti, postavlja se pitanje za šta Liverpul večeras (21.00) igra na gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lidsu - ako će ostati u Ligi šampiona, onda mu je ovo jedan od presudnih mečeva u borbi za plasman u to takmičenje. U svakom slučaju, kvota na dvojku je 1,77, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Liverpul.

Viktor je slabo krenuo i u prvom setu je bez praktično imalo otpora izbuio sa 6:1.

Malo se trgnuo u drugom, ali ni to nije bilo dovoljno da bude većeg uzbuđenja.

Čekinato mu je uzeo servis u trećem gemu, a jedinu pravu šansu je Viktor imao pri rezultatu 2:3 kada je propustio jedinu brejk loptu u meču

Italijan će u sldećem kolu igrati protiv zemljaka i desetog igrača sveta Matea Beretinija.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Ivana Španović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.