NEPRIJATNO IZNENAĐENJE: Petrović poražen u kvalifikacijama od 800 mesta lošije rangiranog tenisera

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 17:02

NEPRIJATNO IZNENAĐENJE: Petrović poražen u kvalifikacijama od 800 mesta lošije rangiranog tenisera

Britanac Gil slavio posle dva seta.

Danilo Petrović priredio je neprijatno iznenađenje pošto je poražen u prvom kolu kvalifikacija za Vimbldon. Britanac Feliks Gil, 987. igrač sveta, savladao je Petrovića koji je više od 800 pozicija bolj plasiran sa 2:0 (7:5, 7:6 (8:6) posle sat i 43 minuta igre.

Petrocvić je vrlo loše počeo meč pošto je Gil napravio dva uzastopna brejak i poveo sa 4:0. Tek tada je srpski teniser zaigrao boljei  upseo u šestom gemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da vrati jedan brejk i smanji na 4:3, da bi u 10. gemu i drugi put oduzeo servis Britancu i stigne do izjednačenja 5:5. Međutim, već u narednom gemu Gil ponovo pravi brejk i zatim rešava prvi set u svoju korist.

Sve do četvrtog gema je bilo mirno u drugom setu. Tada je Petrović propustio tri brejk šanse, da bi zatim u narednom gemu Britanac uspeo da iskoristi priliku koja mu se ukazala i oduzme srpskom teniseru servis. Petrović je uspeo da u 10. gemu napravi brejk i stigne do izjednačenja, da bi se potom otišlo u taj-brejk u kojem je Britanacv bio bolji i stigao do pobede.

I Česi i Englezi su prošli dalje, pa večeras (21.00) igraju za prvo mesto (mada u slučaju poraza i pobede Hrvata i jedni i drugi mogu i na treće mesto, ali opet idu dalje). Kvota na Češku je 5,60, na iks 3,60, a na Englesku 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Češka - Engleska.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.