NEMAC U NOVIM PROBLEMIMA: Zverev ponovo optužen za nasilje u porodici

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 17:42

NEMAC U NOVIM PROBLEMIMA: Zverev ponovo optužen za nasilje u porodici

Sud u Berlinu je pokrenuo proces protiv tenisera.

Nemački teniser Aleksandar Zverev ponovo je otpužen za naslije u porodici.

Kako piše nemački RTL Sud u Berlinu je pokrenuo proces protiv tenisera, a ovoga puta ga je optužila Brenda Patea sa kojom Saša Zverev ima ćerku. Ovo je drugi put da je Zverev optužen za nasilničko ponašanje, pošto ga je prethodno 2020. godine optužila bivša devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Olga Šaripova, ali je tada optužba odbačena zbog nedostatka dokaza.

A spokeswoman for the Berlin criminal courts confirmed to german media RTL that the Berlin public prosecutor's office has applied for the issuance of a criminal order against A. Zverev. Whether a penalty order will be issued is currently being examined. https://t.co/cCaKCZNkTi

— Jannik Schneider (@schnejan) July 19, 2023

Kako se navodi, prijava je takva da javni tužilac ima dovoljno dokaza da sumnjiči Zvereva, ali tačna priroda otpužbe nije otkrivena.

Prvani zastupnici Brende Patee su potvrdili da je Zverev optužen za nanošenje telesnih povreda, a teniser se još uvek nije oglašavao po ovom pitanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.