NEMAC PREDAO MEČ: Krajinović bez odigranog gema u četvrtfinalu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 12:34

NEMAC PREDAO MEČ: Krajinović bez odigranog gema u četvrtfinalu!

Olakšan put ka trofeju u Minhenu.

Srpski teniser Filip Krajinović uspeo je da se plasira u četvrtfinale turnira u Minhenu i to tako što nije ni kročio na teren. Naime, meč osmine finala je zbog povrede predao Nemac Janik Hanfman.

Krajinović i Hanfman su trebali da igraju prvi meč današnjeg programa. Ali do toga ipak nije došlo te je Krajinović prvi četvrtfinalista turnira u nemačkom gradu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Srpski teniser će u četvrtfinalu ATP turnira u Minhenu igrati protiv boljeg iz duela između Nemaca Dominika Kepfera i Jana–Lenarda Štrufa.

Arsenal ima užasnu sezonu, ali se ipak dokopao polufinala Lige Evrope, gde večeras (21.00) gostuje Viljarealu. Naravno, i za jedne i za druge je trofej u ovom takmičenju izuzetno primamljiv jer donosi i plasman u Ligu šampiona, što kroz nacionalna prvenstva nisu ostvarili. Kvota na keca je 2,65, na iks 3,20, a na dvojku 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Arsenal.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adrijana Đurđević, devojka fudbalera Duje Ćaleta-Cara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.