NEKOLIKO SATI PRED MEČ SA ĐOKOVIĆEM: Hačanov ima VAŽNU poruku za Novaka! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEKOLIKO SATI PRED MEČ SA ĐOKOVIĆEM: Hačanov ima VAŽNU poruku za Novaka! (FOTO)

Ruski teniser prvi put se plasirao u finale nekog Mastersa.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković od 15 časova igra finale Mastersa u Parizu. Na iznenađenje mnogih ljubitelja "belog sporta", protivnik prvom reketu planete (od ponedeljka) biće Karen Hačanov.

Rus trenutno zauzima 18. mesto na svetu, a nema sumnje da i njega na najnovijoj ATP listi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čeka skok. U "Bersiju" je napravio nekoliko podviga, savladavši najpre Amerikanca Džona Iznera, pa Nemca Sašu Zvereva i na kraju Dominika Tima iz Austrije.

ZABRINUO JE SVE DELIJE: Požalio se na POVREDU! Zna se da li će biti SPREMAN za Liverpul! (FOTO)

NI JELENA, NI STEFAN: Da li znate ko je PRVI čestitao Noletu pobedu nad Rodžerom! (FOTO)

ČELENDŽER ŠENŽEN: Kecmanović osvojio TITULU i ostvario NAJBOLJI plasman na ATP listi! (FOTO)

To je dalo dodatno samopouzdanje Rusu, koji se ne plaši duela sa Noletom.

- Videćemo šta će se dogoditi. Verujem u sebe, u finalu sam i vrlo sam srećan. Želeo bih da pobedim,  verujem da mogu, ali moram da odigram najbolje što mogu Drago mi je što u finalu igram protiv vrhunskog tenisera. Ove sezone sam odigrao mnogo mečeva protiv top igrača i to je dobra stvar. Tako stičem iskustvo za igranje protiv njih na najvećom turnirima, u završnicama masters turnira i grend slemova. Svaki scenario finala biće dobar za mene - otkrio je Hačanov.

Jedini međusobni okršaj Đoković i Hačanov imali su na prošlogodišnjem Vimbldonu. Nole je bio ubedljiv u tom meču i slavio rezultatom 3:0 (po setovima 6:4, 6:2, 6:2).

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.