NEKADAŠNJI PRVI TENISER SVETA UPOZORAVA: „Siguran sam da Đoković ne bi želeo da igra sa Kirjosom u prvom kolu Vimbldona“!

Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2021, 19:00

NEKADAŠNJI PRVI TENISER SVETA UPOZORAVA: „Siguran sam da Đoković ne bi želeo da igra sa Kirjosom u prvom kolu Vimbldona“!

Nekadašnji prvi igrač sveta smatra da Đokoviću ne bi odgovarao Kirijos na startu Vimbldona. Kontraverzni Kirijos na Vimbldon stiže bez mečeva na travi, ali Džon Njukomb smatra da je on potencijalna „mina“ za rivale. Australijanac je trebalo da učestvuje u Kvinsu i Štutgartu, ali je na kraju odlučio da odustane. „Siguran sam da Đoković ne […]
The post NEKADAŠNJI PRVI TENISER SVETA UPOZORAVA: „Siguran sam da Đoković ne bi želeo da igra sa Kirjosom u prvom kolu Vimbldona“! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.