Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE ŽURITI SA ODLUKOM: Đoković nagovestio termin imenovanja novog trenera

Najbolji srpski teniser danas je odigrao svoj prvi meč otkad je raspustio kompletan stručni štab, a prema njegovim rečima još neko vreme će biti prepuštan sam sebi.

Poslednjih dana učestalo se spekuliše o eventualnom nasledniku Marijana Vajde na mestu trenera Novaka Đokovića, ali sam teniser ostao je prilično „zakopčan“ po tom pitanju. Ipak naš teniser je nagovestio do kada možemo očekivati da ponovo oformi stručni štab.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> -Znam da ljudi spekulišu i traže potencijalne trenere, prave lisu jer sam rekao da mi je potreban neko ko se idealno uklapa u profil osobe koja je bila već u mojoj situaciji, koja je osvajala Gren slemove. Nema mnogo takvih šampiona u istoriji sporta, pa je normalno da se pojavljuju imena. Ne mogu više o tome da pričam, već samo o onima koji su u mom timu. Trenutno nije niko, ali će do Rolan Garosa ili posle njega biti neko- rekao je Đoković.
Đoković je na startu Mastersa u Madridu nakon dosta mučenja savladao Nikolasa Almagra 6:1, 4:6, 7:5.
-Ovo mi je četvrti meč na šljaci ove sezone, svaki je bio neizvestan, dramatičan. Sa pozitivne strane, dobro je sa psihološkog aspekta i mentalne snage i sticanja samopouzdanja. Moram da ga gradim jer ne pobeđujem često, a ovo pomaže u tome. Mislim da sam igrao prilično dobro cela dva seta, imao 40:15 dva puta u drugom da završim meč, ali nisam iskoristio šanse. Teško je igrati protiv Nika na bilo kojoj podlozi, posebno kada je na vrhuncu, vrlo je brz. Sada je bio vrlo motivisan, snažno i precizno je udarao, jednako dobro sa obe strane. Kada ne pravi greške, može da pobedi bilo koga. Ali sam izdržao i znao da ću na kraju dobiti šansu, što se i dogodilo- zaključio je Novak.
The post NEĆE ŽURITI SA ODLUKOM: Đoković nagovestio termin imenovanja novog trenera appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.