NEĆE MU BITI LAKO: Kecmanović saznao protivnika u drugom kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 16:33

NEĆE MU BITI LAKO: Kecmanović saznao protivnika u drugom kolu

Srpski teniser izgubio oba prethodna međusobna duela.

Srpski teniser Miomir Kecmanović igraće protiv Nemca Jana Lenarda Štrufa u drugom kolu prvog grend slem turnira sezone Australijan opena.

Kecmanović je ranije danas u prvom kolu Australijan opena nadigrao Japanca Josukea Vatanukija 4:6, 7:5, 6:3, 6:4, dok je Štruf bio bolji od domaćeg tenisera Rinkija Hidžikate 3:6, 6:3, 6:2, 6:7 (2:7), 7:6 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (10:8). Meč između nemačkog i australijskog tenisera trajao je skoro četiri sata.

Štruf je 25. teniser sveta, dok je Kecmanović 60. na ATP listi. Srpski i nemački teniser odigrali su dva međusobna duela u karijeri, a oba je dobio Štruf. Nemac je 2019. u osmini finala turnira u Štutgartu pobedio Kecmanovića 6:2, 6:2, a onda je iste godine slavio i u prvom kolu turnira u Bazelu 6:4, 6:2.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.