NE ODNOSI SE NA TENISKE KVALITETE: Lepa Maša Šarapova ODUŠEVILA celu Srbiju REČIMA o Novaku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ODNOSI SE NA TENISKE KVALITETE: Lepa Maša Šarapova ODUŠEVILA celu Srbiju REČIMA o Novaku (FOTO)

Lajkovi pljušte.

Marija Šarapova, vlasnica pet Gren slem titula, uvek je zanimljiva sagovornica svetskim medijima. Prelepa Ruskinja je odgovarala na pitanja novinara, a jedno se odnosila na to ko je najsmešniji i najzabavniji igrač u ovom trenutku. Maša je odgovor ispalila kao iz topa.

- Najzabavniji igrač? Novak Đoković!

Maria Sharapova: 'Novak Djokovic is the funniest player! About McEnroe...' https://t.co/na1MMInnPU pic.twitter.com/n3aSWIZRQQ
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Smash Court (@Smash_Court) 02. октобар 2018.

Maša je otkrila i ko bi joj bio idealni partner u miks dublu.

- Džon Mekinro. Mislim da bih najviše volela kad bih igrala sa Mekinroom. Mi smo potpuno različiti kad smo na terenu, pa bi bilo zanimljivo videti njegove frustracije i mene kako pokušavam da ga smirim - kaže Šarapova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.