NE DAJU MIRA NOVAKU: Amerikanac nagazio Đokovića zbog vakcina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 12:38

NE DAJU MIRA NOVAKU: Amerikanac ''nagazio'' Đokovića zbog vakcina (FOTO)

Tenisa neće biti ove godine.

Novak Đoković izazvao je prilično buru kada je tokom pandemije korona virusa pričao o mogućoj vakcini za tu bolest i svojoj želji da može da bira da li će je primiti ili ne.

 - Lično nisam za vakcinaciju i ne bih voleo da me neko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primorava da dobijem vakcinu da bih mogao da putujem. Ako to bude pravilo i zakon šta će onda da bude? Treba da odlučim da li ću ili neću da se podvrgnem tome. Imam svoje razmišljanje, a da li će se promeniti u nekom trenutku ne znam - rekao je Đoković između ostalog tada.

Noah Rubin on Novak Djokovic's anti-vaccine stance: Put your beliefs aside https://t.co/6iTp9np6Yt pic.twitter.com/ehBZ3WO2n8

— Tennis World USA (@TennisWorlden) May 29, 2020

Međutim, američki teniser Noa Rubin trenutno 225. na rang listi istakao je da prvi igrač sveta mora svoja lična uverenja da ostavi po strani kada se radi o vakcinaciji i da bi trebalo da primi vakcinu ako ona postane obavezni uslov za igranje turnira.

 - Možete da imate lična uverenja za sve što želite, ali nije lično kada to utiče na druge ljude - rekao je Rubin koji smatra da u ovoj godini nema ništa od tenisa. - Mislim da gubimo vreme. Ako pogledate medicinske dokaze, imaćemo drugi talas virusa. Previše je brzo došlo do otvaranja svega. Zašto ovo ne bismo iskoristili za unapređivanje tenisa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.