NASTAVAK STRAVIČNE JELENINE ISPOVESTI: Satima sam stajala gola nasred sobe! Ali najviše me je bolelo ono šta je mama radila!

Izvor: Večernje novosti, 18.Nov.2017, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVAK STRAVIČNE JELENINE ISPOVESTI: Satima sam stajala gola nasred sobe! Ali najviše me je bolelo ono šta je mama radila!

Bivša teniserka Jelena Dokić u autobiografiji ‘Nesalomiva’ je otkrila kako ju je otac Damir zlostavljao, ali i da je majka Ljiljana svemu tome svedočila, a da pritom nije reagovala Bivša teniserka Jelena Dokić u autobiografiji ‘Nesalomiva’ je otkrila kako ju je otac Damir zlostavljao, ali i da je majka Ljiljana svemu tome svedočila, a da pritom nije reagovala.“Mama se skoro nikada nije mešala niti je pokušavala da spreči da me bije. Jednom je samo, jedva >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << čujnim glasom, rekla: ‘Molim te, prestani’. On joj je odgovorio: ‘Umukni i odj”… Jelena razume takav majčin stav. “Za nju je tortura normalna. I ona je bila zlostavljana, i emocionalno i psihički, a i nju je tukao. Nikada se nije mešala šta god da mi je radio”, objasnila je Jelena Dokić. Teniserki su naročito duboko u sećanju urezane batine dobijene u Torontu posle poraza od Končite Martinez. “Drao se na mene i prebio me kaišem u kupatilu. Vukao me je za uši, pljuvao me, a onda terao da satima gola stojim nasred hotelske sobe. Moja majka je nemo sve to gledala”, dodaje Jelena.PROČITAJTE JOŠ: Bivša srpska teniserka uzdrmala svet otkrićem o užasima koje je trpela od oca (VIDEO) “Ona nije imala sopstveno mišljenje, potčinjavala mu se, uvek zauzimala njegovu stranu. Nije smela da priča o tenisu sa mnom i nikad mi nije poželela sreću pred meč. Iako je moja majka redovno bila zlostavljana, to nije bilo istog stepena kao kod mene. Nju bi ošamario, a mene premlatio”.(Izvor: svet.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.