NAJVEĆI TENISER SVIH VREMENA? Medvedev dao odgovor! To je moje mišljenje Mnogi su ostali zatečeni

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2021, 16:32

NAJVEĆI TENISER SVIH VREMENA? Medvedev dao odgovor! "To je moje mišljenje" Mnogi su ostali zatečeni

Teško je odgonetnuti šta je mislio.

Drugi reket sveta Danil Medvedev upitan je u Sinsinatiju da kaže svoje mišljenje o tome ko je najveći teniser svih vremena, takozvani GOAT.

Rus nije želeo da se upušta u tu priču, ali je dao pomalo zagonetan odgovor.

- Ne volim da pričam o tome previše. Imam svoje mišljenje. Ako uzmete sve moje intervjue zajedno, znate kog igrača od njih trojice najviše volim i za kog mislim da će biti GOAT - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Danil.

Posle drame protiv Sočija, Partizanu je ostalo da izbaci Santa Klaru i plasira se u grupe Lige konferencija. Večeras (22.30) igra se prvi meč u Portugalu, a prema kvotama, biće neizvesno - kec je 2,80, iks 3,00, a dvojka 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Santa Klara - Partizan.

Inače, pre nekoliko godina, u jednom intervjuu, Danil je rekao da je to teško pitanje, ali tada je naveo da je to Rodžer Federer jer je osvojio više grend slemova od ostalih, ali stvari su se promenile od tada.

Njegova glavna preokupacije biće kako da dođe na njihov nivo i u dogledno vreme, skine sa vrha ATP liste Novaka Đokovića.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.