Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2020, 08:44

NAJAVA DANA (ponedeljak, 11. maj): Belorusi ponovo na ispitu, tu su simulacije, hokej i stoni tenis

Pogledajte šta smo vam izdvojili iz dnevne ponude za sportsko klađenje

LOKOMOTIVA GOMELJ - NFK KRUMKAČI, 17.00

(Fudbal, Belorusija 2)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Oba tima igraju prilično efikasne mečeve, pa nam golovi ovde deluju kao idelna opcija za tipovanje. Tu se pre svega odnosi na domaću Lokomotivu, koja je nakon dve starne pobede (5:0 i 3:2) odigrala 3:3 sa Naftanom. Gosti su u prva dva kola postigli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << osam golova, a onda su remizirali sa Gomelom 1:1

TOTENHEM (SIM) - LESTER (SIM), 21.00

(Fudbal, Engleska 1 - simulacija)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Totenhem je vezao dve pobede bez primljenog gola, dok je Lester prekinuo niz od dve pobede porazom od Šefil Junajteda. Generalno gledano, forma i jednih i drugih je sasvim dobra, ostvarili su po tri pšobede u poslednjih pet mečeva i ovo bi mogao da bude izetno neizvestan meč.

 AJS BANDA – MOSKOVSKI EŠELON, 12.55

(Hokej, Liga pro Rusije)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Na žilet najverovatnije. Ešelon je petog dana tekućeg meseca prvo savladao Ajs Bandu sa 6:2, da bi zatim ponovo dobio isti ovaj tim na penale. Dakle, očekuje se da se na poukama tih mečeva u tri deonice igre u dužini od po 10 minuta desi svašta. Dobro se oni poznaju, pa bi baš iz tog razloga mogli da budemo svedoci jedne od tvrđih kohejaških utakmica na ruskom ledu u poslednje vreme.

REAKTIVATORI – KINGS TAUN, 16.00

(Hokej, Liga pro Rusije)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šarene igre, odnosno neujednačen ritam obe ekipe ne ostavlja nam mnogo prostora ma koga da izdvojimo. Istina, Reaktivatori su vezali tri kiksa u nizu među kojima su i dva poraza od Kings Tauna. Jedan im se omakao u penal seriji, pa bi ovako nešto mogo da nas sačeka i ovoga puta. Naravno, reč je o dobrom poznanstvu, pa je malo verovatno da će treneri obe ekipe ući u meč do te mere rasterećeno da im se omaknu bilo kakve krupnije greške.

BRONBOJTSI – SERP I MOLOT, 17.00

(Hokej, Liga pro Rusije)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Cenimo sa je Serp i Molot ljut zbog poslednjeg poraza od definitivno igrački tanjeg sastava rivala. Da situacija bude još više frustrirajuća obe utakmice ovih timova datirane na peti maj rešavane su kroz penale. Serp i Molot je izgubio drugu od Bronbojtsija koji je pre utakmice ovoga para bio u podužoj rezultatskoj agoniji. Treba videti da li sve i sada po zakonu verovatnoće može da se završi prolaskom X ishoda nakon isteka treće deonice igre.

ARZANOV - KOVALENKO, 09.50

(Stoni-tenis, TT kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ovo im je četvrti međusobni meč u poslednja dva meseca. Skor je izjednačen. Arzanov je u blagom padu forme, pošto je izgubio prethodna dva meča. Sa druge strane Kovalenko ima samo jedan poraz u poslednja četiri susreta. I to upravo od Kovalenka. Taj susret odlučen je posle petog seta.

REVA - ČEREDIČENKO, 10.20

(Stoni-tenis, TT kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ovo im je prvi međusobni susret. Gledajući sve parametre ovo je meč bez izrazitog favorita. Do sada ova dva tenisera nisu bile prevfiše aktivna tokom TT kupa, pa će im ovo biti prvi, veliki ispit zrelosti.

ZAJCEV - KRIŠTAL, 10.55

(Stoni-tenis, TT kup)

Krištalu i tge kako leži Zajcev. Ili se takav utisak stiče na osnovu međusobnih mečeva. Nominalni gost ima stopostotni učinak protiv današnjeg rivala. Dva puta su se sastajali i oba puta je slavio Krištal. Poslednji put do trijumfa je stigao posle velikog preokreta.

EGOROV - KOLOS, 11.30

(Stoni-tenis, TT kup)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nikada nisu igrali jedan protiv drugog. Egorov igra vrlo promenljivo. Ima dve pobede i tri poraza u poslednjih pet mečeva. Svaki od tih mečeva je završen posle, bar, četiri seta. Kolos igra katastrofalno. Vezao je pet poraza uz samo jedan osvojen set.

FOMIN - KOILESNIK, 13.10

(Stoni-tenis, TT kup)

Statitstika kaže da je Koilesnik veliki favorit. Šest puta je igrao protiv današnjeg rivala i upisao maksimalan trijumf. Takođe, Fomin je u velikom padu forme. Izgubio je tri prethodna meča. Kolesnik može nastavkom serije protiv Fomina da neutrališe prethodne kikseve.

FOTO: Reuters

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.