NAHVALIO NOVAKA KAO RETKO KO PRE: On je najbolji primer, njega slede svi mladi teniseri

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2023, 15:39

NAHVALIO NOVAKA KAO RETKO KO PRE: On je najbolji primer, njega slede svi mladi teniseri

Prošao je u drugo kolo Sinsinatija.

Kanadski teniser Feliks Ože Alijasim je  u prvom kolu mastersa u Sinsinatiju slavio protiv Italijana Matea Beretinija sa 4:6, 6:2, 6:3.

Kanađanin je dugo bio među deset najboljih na svetu, a sada je skliznuo na 14. poziciju svetske liste. Pominje da je Novak Đoković uzoe svim mladim igračima.

- Glavni razlog je povreda kolena zbog koje dugo nisam mogao da pružim maksimum. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tenis je postao veoma fizički sport i spremnost je jedan od najvažnijih segmenata. Svi najbolji teniseri mnogo brinu o pripremljenosti, fleksibilnosti, pokretljivosti. Pogledajte Novaka, šta sve on radi kako bi i dalje bio kompetitivan. On je najbolji primer, njega slede svi mladi teniseri. Svi želimo da budemo spremni za duge poene, da imamo dovoljno snage.

Feliks bi sa Novakom mogao da ukrsti rekete u polufinalu Sinsinatija, ali su male šanse za to, jer ima veoma težak žreb. Sledeći rival je Adrijan Manarino, a onda počinju projektovani dueli sa najboljima.

Holger Rune mu je potencijalan suparnik u trećem kolu, a Danil Medvedev u četvrtfinalu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.