NA ANASTASIJU BACIO OKO POZNATI TENISER: Fotkama sa Maldiva očarala sve! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 09.Mar.2021, 08:13

NA ANASTASIJU BACIO OKO POZNATI TENISER: Fotkama sa Maldiva očarala sve! (FOTO)

Pevačica Anastasija Ražnatović otišla je je na Maldive gde uživa punim plućima, a fotografije koje objavljuje su oduševile sve njene pratioce.
Svojim provokativnim fotografijama izaziva buru komentara, a komplimenti na račun njenog izgleda su brojni. I dok su joj pratioci pisali kako je prava lepotica i kako je savršene građe, teniser Filip Krajinović je mnoge nasmejao komentarom: “Prelep dan.”
Sudeći po fotografijama koje Ražnatovićeva postavlja na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Instagramu, može se zaključiti da uživa punim plućima, te da joj ovi topliji krajevi i te kako prijaju.

Foto: Printscreen
Izvor: PRessSerbia

Comments comments


The post NA ANASTASIJU BACIO OKO POZNATI TENISER: Fotkama sa Maldiva očarala sve! (FOTO) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NE MOŽE DA IM UDOVOLJI! Ana Nikolić novom objavom na Instagramu opet naišla na osudu javnosti

Izvor: 011vodič.com, 09.Mar.2021

Estrada • VIP. Foto: Printscreen/Instagram. . Ana svakodnevno obaveštava svoje pratioce o svojim rutinama i dešavanjima, nije ni slutila da će ova fotka izazvati ovakvu reakciju.Ana Nikolić, pevačica, novom fotografijom na Instagramu pokrenula je lavinu komentara.. Ona je pozirala u dubokim čizmama...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.