Muratoglu ima želju da trenira Australijanca

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 13:17

Muratoglu ima želju da trenira Australijanca

Patrik Muratoglu, poznati teniski stručnjak, izražio je želju da radi sa Nikol Kirjosom.

Australijanac je već duže vremena van terena zbog povrede, ali planira povratak.

S druge strane, Muratoglu je nedavno obnovio saradnju sa Holgerom Runeom, a poznato je da je tokom karijere imao prilike da sarađuje i sa Stefanosom Cicipasom, Koko Gof, Simonom Halep, Serenom Vilijams.

U razgovoru za Tenis >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mejdžors, Muratoglu je rekao da mu je želja da radi sa Kirjosom.

"Mislim da bio on bio jedan od nauzbiljivijih igrača koje bih mogao da treniram. Stvar je u tome što neko treba da poželi da vas ima za trenera. Ne možete da radite sa igračem koji ne želi da ima trenera. Tako da bi to bila odluka na njemu jednog dana, videćemo", kaže Muratoglu.

Kirjos je više puta izjavljivao da mu trener nije potreban. Imao je nekoliko kraćih pokušaja, ali ništa nije vredelo.

"Momak ima neverovatan potencijal. Komplikovan je, kompleksan. Ponekad nisam siguran da razume sebe, ali gledajući ga sa strane, mislim da ga shvatam. Verovatno nisam jedini, ali osećam šta želi. Mislim da bi moglo mnogo pametnih stvari da se uradi na grend slemu sa njim, i još više", zaključio je Muratoglu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.