Mugurusu preporodio Kilimandžaro

Izvor: B92, 28.Jan.2020, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mugurusu preporodio Kilimandžaro

Španska teniserka Garbinje Mugurusi posle dužeg vremena ostvarila je dobar rezultat na Grend slemu.

Ona je nedavno počela da sarađuje sa bivšom šampionkom Vimbldona, Končitom Martines i to se očigledno isplatilo, pošto je Garbinje stigla do četvrtfinala u Melburnu.

Tamo je očekuje susret sa Ruskinjom Anastasijom Pavljučenkovom.

Teniserka iz Španije je u pauzi između dve sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kratko na pripremama bila i u Africi gde se popela na najviši planinski vrh, planinu Kilimandžaro, sa nadmorskom visinom od 5.895 metara.



"Bio je to težak izazov za mene, nešto potpuno drugačije od svega što sam radila do sada. Penjete se na vrh planine i sami ste sa sobom. Nema nikakve nagrade, fotografije, nema ništa tamo gore"
, kaže Mugurusa.

Rekla je da se sa Končitom odlično razume i da saradnja za sada ide besprekorno.

"Jedna od najlepših stvari koju možete da imate je da ne morate mnogo toga da pričate. Razumete se momentalno kao igračica i bivša igračica, tako da je za sada sve zaista sjajno", poručila je bivša vimbldonska šampionka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.