Izvor: B92, 19.Jul.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moresmo selektor Fed kup selekcije

Francuska teniska federacija saopštila je da je Ameli Moresmo izabrana za novog selektora Fed kup reprezentacije.

Nekada najbolja teniserka sveta, koja je osvojila dva gren slem trofeja, nasledila je Nikolasa Eskudea.

33-godišnja Moresmo osvojila je 25 titula u karijeri, uključujući trofej na Otvorenom prvenstvu Australije i Vimbldon u 2006. godini.

Eskude je bio u sukobu sa Marion Bartoli, najbolje plasiranom francuskom teniserkom na WTA listi i izostavio je iz tima, jer je nezavisno trenirala sa svojim ocem.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Morezmo na čelu FED kup tima

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jul.2012

Francuska federacija saopštila je da je Ameli Morezmo izabrana za novog selektora Fed kup reprezentacije.. Nekada najbolja igračica sveta, koja je osvojila dva gren slem trofeja, nasledila je Nikolasa Eskudea.. Moresmo (33) je osvojila 25 titula u karijeri, uključujući trofej na Otvorenom prvenstvu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Ameli Moresmo selektor Fed kup reprezentacije Francuske

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jul.2012

PARIZ, 19. jula 2012. (Beta-AP) - Francuska teniska federacija saopštila je u četvrtak da je Ameli Moresmo izabrana za novog selektora Fed kup reprezentacije... PARIZ, 19. jula 2012. (Beta-AP) - Francuska teniska federacija saopštila je u četvrtak da je Ameli Moresmo izabrana za novog selektora...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.