Monte Karlo: Lajović bolji od Krajinovića u srpskom derbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2022, 16:32

Monte Karlo: Lajović bolji od Krajinovića u srpskom derbiju

Srpski derbi na startu teniskog Mastersa u Monte Karlu pripao je Dušanu Lajoviću, koji je savladao Filipa Krajinovića 6:2, 7:6 (7:4).

Bio je to zanimljiv meč u kom je Lajović ipak pokazao da mu šljaka kao podloga više odgovara.

U početnom setu je dva puta uspeo da napravi brejk, bilo je to u trećem i sedmom gemu, pa je posle 31 minuta igre poveo u meču (6:2).

Krajinović je bio znatno žilaviji u drugom setu. Lajović je istina meč mogao i ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da privede kraju. Vodio je uz dva brejka sa 4:1, ali je dozvolio Filipu da uzme četiri gema u nizu, povede sa 4:5.

Imao je Filip i set loptu u narednom gemu, ali je nije iskoristio i to ga je na kraju koštalo poraza. U taj-brejku Lajović je stigao do 6:2 i četiri meč lopte, skoristio je treću za 7:4.

U narednom kolu čeka ga okršaj protiv Grigora Dimitrova kom je Nikoloz Basilašvili predao meč.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 5.415.410 evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković startuje protiv Davidovič Fokine u Monte Karlu

Izvor: RTS, 10.Apr.2022

Španski teniser Alehandro Davidovič Fokina biće rival Novaku Đokoviću u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu, nakon što je savladao Amerikanca Markosa Girona sa 7:5, 6:3. . Pred Đokovićem je novi izazov, borba na mastersu u Monte Karlu. Ovo je tek drugi durnir na kome...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.