Mnogi su skeptični, Beker pomaže

Izvor: B92, 02.Feb.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mnogi su skeptični, Beker pomaže"

Bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević rekao je da Boris Beker može unaprediti neke elemente igre Novaka Đokovića.

Ivanišević koji je trenutno trener Marina Čilića, jedan je u nizu bivših asova koji su postali treneri vrhunskih tenisera.

Jedan od najnovijih primera je saradnja najboljeg srpskog igrača Novaka Đokovića i Nemca Borisa Bekera.

“Očito vjeruju da možemo pomoći. Mi smo bili začetnici jednog drukčijeg, snažnijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i bržeg tenisa koji su Federer i prijatelji doradili, podigli na veći nivo. Puno je tu godina iskustva, ali i znanja. Igrači koji su puno toga prošli. Nemam ništa protiv Marijana Vajde koji je sve osvojio s Đokovićem, ali Beker će verovatno najbolje pokazati ono što Novaku nedostaje, taj prilaz na mrežu”, rekao je Ivanišević.

Britanac Endi Mari prvi je angažovao Ivana Lendla, a ta saradnja mu je donela dva Gren slema i Olimpijske igre.

“Lendl je prvi je napravio čudo s Marijem. Kao da ga je napravio. Edberg je idealan za Federera, Čeng je super za Nišikorija, Ljubo će sigurno dovesti Raonića do još većeg nivoa. O Bekeru i Đokoviću sam već rekao, iako su mnogi skeptični i u svemu vide želju Bekera za samoisticanjem”, zaključio je Ivanišević.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Mnogi su skeptični, Beker pomaže"

Izvor: B92, 02.Feb.2014

Bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević rekao je da Boris Beker može unaprediti neke elemente igre Novaka Đokovića...Ivanišević koji je trenutno trener Marina Čilića, jedan je u nizu bivših asova koji su postali treneri vrhunskih tenisera...Jedan od najnovijih primera je saradnja najboljeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.