Mladi teniser iz Niša osvojio Kup Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 05.Mar.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi teniser iz Niša osvojio Kup Srbije

Na Kupu Srbije za tenisere do 18 godina, koji se odigrao na terenima Teniske akademije Živković u Nišu, najbolji je bio član domaće ekipe Luka Stefanović koji je u finalu bio bolji od Relje Eskića iz Tipsarević akademije.

Trodnevni turnir koji je održan na terenima na Bubnju okupio je najbolje mlade tenisere do 18 godina. Na kraju, trofej je ostao u Nišu, a podigao ga je Luka Stefanović, član TAŽ-a koji je posle trosatnog meča pobedio Relju Eskića sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Akademije poznatog sprskog teniskog asa Janka Tipsarevića rezultatom 2:1 (6:7, 7:5, 6:4).

Bio je ovo jak ritam, mislim da smo priredili finale za uživanje. Igrao sam hrabro i borbeno na svaku loptu. Prvi set sam više puta imao u svojim rukama, ali to je tenis. Nisam dozvolio da mi se to desi u naredna dva seta i na kraju došao do titule. Trofej Kupa Srbije ipak ostaje ovde - izjavio je Luka Stefanović nakon ceremonije dodele pehara.

Luka Stefanović se nakon pobede priprema za seriju domaćih i međunarodnih turnira koji ga očekuju u narednom periodu.

Teniska akademija Živković će tokom vikenda biti domaćin još jednog Kupa i to za teniserke do 14 godina.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Kup Srbije u rukama mladog niškog tenisera

Izvor: Megafon.co, 05.Mar.2019

Luka Stefanović, teniser Teniske akademije Živković (TAŽ) iz Niša osvojio je Kup Srbije. Luka je u finalu bio bolji od Relje Eskića iz akademije teniskog asa Janka Tipsarevića. Posle tri sata borbe rezultat je bio 2:1, po setovima 6/7, 7/5, 6/4.. Luka Stefanović – Foto – TAŽ.. „Bio je...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.