Mladenovićeva protiv Muguruse u osmini finala

Izvor: B92, 02.Jun.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladenovićeva protiv Muguruse u osmini finala

Francuska teniserka Kristina Mladenović pobedom nad Amerikankom Šelbi Roberts plasirala se u osminu finala Rolan Garosa.

Mladenovićeva je do pobede došla tek posle dva sata i 49 minuta igre i na kraju slavila rezultatom 7:5, 4:6, 8:6.

Posle ujednačene igre u prva dva seta, Rodžersova je bolje zaigrala u trećem i opovela sa 5:2, da bi Kristina krenula silovito i osvojila narednih šest gemova za pobedu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Mladenovićeva se u narednom kolu sastaje sa Garbinje Mugurusom koja je ranije obezbedila plasman u osmiinu finala pobedom nad kazahstanskom teniserkom Julijom Putiincevom - (7:5, 6:2).

U ostalim mečevima Jelena Ostapenko je lako pobedila Lesiju Tsurenko sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4 i tako zakazala duel sa Samantom Stosur koja je ubedljivo slavila protiv Amerikanke Betani Matek- Sends sa 6:2, 6:2.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.