Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2021, 13:41

Milojević "počistio" Koriju na startu ATP turnira u Beogradu

Srbin završio posao za samo 80 minuta

Nikola Milojević je prvi teniser koji se plasirao u drugo kolo ATP turnira u Beogradu iz serije 250. Srbin je za samo 80 minuta "počistio" sa beogradske šljake Federika Koriju, upisao prvi trijumf na ATP turu u 2021. godini i narednoj rundi će igrati sa boljim iz duela Filipa Krajinovića i Stefana Travalje.

20.390: (1,33) Krajinović - Travalja (3,00)

Milojević je već na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << startu najavio dobar meč. Pošto je u prvom gemu spasao tri brejk lopte, već u narednom je oduzeo servis protivniku i samouvereno stigao do 4:1. Argentinac je uspeo lako da smanji na 4:2, a onda i da vrati brejk. Mučio se Milojević u sledećem gemu da povrati rezultatsku inicijativu. Propustio je čak pet brejk lopti, da bi potom na svoj servis tek četvrtu gem loptu iskoristio za 5:4. Ali onda je maestralno završio prvi set.

Još silovitije je počeo drugi. Ređao je poene i gemove. Ekspresno je stigao do 4:0, sa samo jednim izgubljenim poenom na svoj servis, dok je oba puta iskoristio prve brejk lopte ne servis Korije koji je nešto veći otpor pružio u petom gemu. Ni tada nije uspeo da zaustavi Srbina koji je upisao sedmi uzastopni gema. Pokušao je Korija u narednom gemu, na svoj servis, da produži meč. Imao je čak dve gem lopte. Milojević je ipak smatrao da je vreme da se privodi meč kraju. zaređao je četiri poena za ubedljivu pobedu i plasman u drugo kolo.

ATP BEOGRAD

Prvo kolo

Milojević - Korija 6:4, 6:0

13.34: Čekinato - Troicki

19.05: (1,45) Milman - Petrović (2,55)

20.30: (1,33) Krajinović - Travalja (3,00)

Kvalifikacije

Mađer - Danijel (u toku)

Sousa - Rinderneh (u tokuz)

13.45: (1,17) Bagnis - Međedović (4,40)

13.55: (2,19) Karbaljes Baena - Serundolo (1,60)

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.