Milijarder i MUŽ MONIKE SELEŠ tužio dekoraterku koja mu je preskupo naplatila UREĐENJE JAHTE, a ovo će da uradi sa dobijenim novcem

Izvor: Blic, 16.Nov.2017, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijarder i MUŽ MONIKE SELEŠ tužio dekoraterku koja mu je preskupo naplatila UREĐENJE JAHTE, a ovo će da uradi sa dobijenim novcem

Tom Golisano, američki biznismen i suprug jugoslovenske teniserke Monike Seleš, tužio je arhitekticu za uređenje unutrašnjeg prostora zbog toga što mu je, prema njegovoj proceni, preskupo naplatila renoviranje jahte vredne 50 miliona dolara.

Kako je naveo u tužbi, 76-godišnja žena mu je za šestomesečne radove na 73 metara dugom brodu uzela oko 300.000 dolara više.

Civilni sud u saveznoj državi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Njujorku samo delimično mu je dao za pravo, pa će tužena morati da mu plati odštetu od 50.000 dolara. Osnivač knjigovodstvene agencije Paychex kaže da je zadovoljan što je osuđena za kršenje usmenog dogovora da mu prodaje opremu po veleprodajnim cenama.

Kako je preneo list “Democrat & Chronicle”, među basnoslovno skupom opremom našli su se i ukrasni jastuci po ceni od 500 dolara, dušeci po meri od 23.000 dolara i italijanska posteljina i jastuci po ceni od 56.000 dolara.

Dobijeni novac Golisano namerava da pokloni u dobrotvorne svrhe. Kako je rekao nakon suđenja, novac će otići u njegov fond “Golisano centar za autizam”.

Milijarder ipak nije sasvim zadovoljan presudom.

- Očekivao je sve ili ništa. Principi su mu vrlo važni u životu - izjavio je njegov advokat Glen Peculo za “Democrat & Chronicle”.

Golisano se, inače, više puta kandidovao za guvernera kao nezavisni kandidat.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ODRALA GA DEKORATERKA: Milijarder i suprug Monike Seleš tužio dizajnerku koja mu je naplatila basnoslovnu cifru za renoviranje jahte!

Izvor: Kurir, 16.Nov.2017

Tom Golisano, suprug jugoslovenske teniserke Monike Seleš, tužio je arhitektu koja mu je preskupo naplatila renoviranje jahte vredne 50 miliona dolara.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.