Mekinro za Runea: Možeš da budeš se**nja, ali posle je teško

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 20:54

Mekinro za Runea: Možeš da budeš se**nja, ali posle je teško

Džon Mekinro je savetovao Danca Holgera Runea da učini sve da publiku manje okreće protiv sebe.

Danski teniser je proteklih dana bio u centru pažnje u Madridu na meču u kom je poražen od Alehandra Davidoviča Fokine, kada je došao u sukob sa španskom publikom

To se desilo u prvom setu posle jedne sporne lopte kada je prebrisao trag, što je naljutilo mnoge na tribinama, pa je morao da se suoči sa njihovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << revoltom do kraja meča.

Mekinro, koji je u svoje vreme bio jedan od "dežurnih negativaca" odlično zna šta znači navući na sebe gnev publike.

U podkastu njegovog brata Patrika, Džon Mekinro je imao par rečenica za Runea.

"Rekao sam ranije i ponoviću opet, teško je biti potpuni ser**nja i biti na Turu, zar ne? Moguće je, ali ćete onda osati prilično usamljeni. Rune voli da muti vodu, da ukljućuje publiku, ali to radi na takav način da to povremeno iritira njegove prorivnike. I svakako publiku. I ono što se dešava je da on polako razvija reputaciju", kaže Mekinro.

Bez obzira na ponašanje, Amerikanac izuzetno ceni igračke kvalitete mladog tenisera.

"Mislim da će Rune biti tu. Verujem da bi mogao da napravi ozbiljnu štetu na Rolan Garosu. Ima ogroman talenat, donosi tunu energije na teren. U stanju je da osvaja slemove. Ove godine, verovatno ne. Po meni ima još dosta uspona i padova u mečevima, ali gledali smo ga kako igra sjajne duele", zaključio je Mekinro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.