Medvedev zaustavio Mareja u Brizbejnu

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev zaustavio Mareja u Brizbejnu

Britanski teniser Endi Marej nije uspeo da se plasira u četvrfinale turnira u Brizbejnu, pošto je danas od njega bio bolji Rus Danil Medvedev.

Medvedev je slavio sa 7:5, 6:2 posle sat i 23 minuta igre.

Mareju je ovo bio prvi turnir od septembra.

Medvedev, trenutno 16. igrač sveta, u četvrtfinalu Brizbejna će igrati protiv Miloša Raonića koji je ranije danas eliminisao Miomira Kecmanovića.

Loš dan imao je još jedan Britanac. Kajl >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Edmund je pretrpeo šokantan poraz od 185. tenisera sveta, Japanca Jasutake Učijame.

Učijama je pobedio sa 7:6, 6:4 i u četvrtfinalu će igrati protiv Francuza Žeremija Šardija koji je danas bio bolji od Australijanca Nika Kirjosa. 

U četvrtfinale su se plasirali i Grigor Dimitrov i Kei Nišikori. Njih dvojica će odmeriti snage u četvrtfinalu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MEDVEDEV ZAUSTAVIO MAREJA U BRIZBEJNU: Rus u četvrtfinalu protiv Miloša Raonića

Izvor: Kurir, 02.Jan.2019

Britanski teniser Endi Marej nije uspeo da se plasira u četvrfinale turnira u Brizbejnu, pošto je od njega bio bolji Rus Danil Medvedev.

Nastavak na Kurir...

Šokantan poraz Edmunda, Medvedev eliminisao Marija

Izvor: OkRadio.rs, 02.Jan.2019

Britanski teniser Endi Mari nije uspeo da se plasira u četvrfinale turnira u Brizbejnu, pošto je od njega bio bolji Rus Danil Medvedev. Medvedev je slavio sa 7:5, 6:2 posle sat i 23 minuta igre, a Britancu je ovo bio prvi turnir od septembra.   Medvedev, trenutno 16. igrać sveta, u četvrtfinalu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.