Medvedev ugrabio ono što Đoković nije želeo

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedev ugrabio ono što Đoković nije želeo

Odavno je poznato da je ogromna razlika između trojice najboljih tenisera današnjice i “ostatka sveta”. Činilo se da će taj ambis uspeti da premoste Aleksandar Zverev ili Dominik Tim. Međutim, ruski Nemac još ni izbliza nije sazreo u glavi, dok Austrijanac nema konstantnost rezultata.
Naša kladionica nudi kvotu 6.00 da će Medvedev osvojiti turnir u Njujorku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Pojavio se ipak čovek kome u vrlo bliskoj budućnosti predviđaju vrhunske domete. To je 23-godišnji Moskovljanin Danil Medvedev.
Rus je u Njujorku dospeo u centar pažnje gestovima i rečima posle pobede nad Felisijanom Lopezom. Na zvižduke sa tribina, odgovorio je ironičnim osmehom, aplauzom i izjavom:
Hvala publici koja mi je zviždala. To mi je dalo dodatnu energiju.
Povodom ponašanja i igara trenutno petog igrača sveta, oglasio se i legendarni Džon Mekinro.
Tenisu je potreban igrač kao što je Medvedev, jer je spreman da izazove tenisere iz svetskog vrha. Otvorenih ruku je prihvatio ulogu “lošeg momka” i primer je kako se nešto negativno pretrvara u pozitivno. Našem sportu je bila potrebna nova energija, bio nam je potreban taj “zlikovac” – kaže Mekinro.
Slavni Amerikanac dodaje da je ta uloga bila namenjena Novaku Đokoviću.
– Novak nije mogao da prihvati takvu ulogu, jer je želeo poštovanje kakvo imaju Nadal i Federer. Mislim da od njujorške publike nikada neće dobiti potovanje, bez obzira na herojska dela koja je učinio. Medvedev je to prihvatio i pretvorio u svoju korist – rekao je Džon Mekinro.
Do US Opena, Medvedev nikada na jednom od Grend slemova nije dospeo dalje od osmine finala, a i to je prvi put učinio u Melburnu, kada ga je posle velike borbe eliminisao Đoković. U polufinalu poslednjeg Grend slema sezone, igraće protiv Bugarina Grigora Dimitrova.

The post Medvedev ugrabio ono što Đoković nije želeo appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.